Jubileum

En dan bestaat je bedrijf ineens 10 jaar…     

Begonnen vanuit huis in 2010 midden in de economische crisis, een tijd waarin veel bedrijven zware tijden beleefden, ging het bij mij steeds beter. Door Xtra aandacht te geven aan mijn klanten, heel hard te werken, open, oprecht en altijd eerlijk te zijn, heb ik Xtra Makelaardij zien groeien.

 

Onverwacht groeide mijn bedrijfje in die 10 jaar uit tot een bekend en erkend makelaars kantoor! Een mijlpaal was natuurlijk wel het openen van ons mooie kantoor in het karakteristieke pand aan de Rijksstraatweg 29 in 2016. Daardoor konden we vanaf dat moment ook op kantoor afspraken maken en hierdoor zijn wij nog beter te vinden.

 

Natuurlijk heb ik dit allemaal niet alleen gedaan, zonder de inzet en betrokkenheid van Eveline en Stephanie en onze grote schare (vaste) klanten was ik nooit zo ver gekomen. Ik ben heel trots op wat wij met Xtra Makelaardij de afgelopen jaren bereikt hebben. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en begrip voelen mensen zich bij ons thuis en merken wij dat zij ook weer bij ons terug komen. Wij zullen nooit denken dat het vanzelf gaat, wij blijven er met volle overtuiging voor gaan, want morgen kan de wereld er zomaar weer heel anders uit zien. De markt verandert snel, ieder jaar is anders en dat brengt uitdagingen met zich mee.

 

Onze service is in die 10 jaar niet veranderd, wij staan nog steeds heel dicht bij onze klanten en met veel enthousiasme! 

 

Hartelijke groeten,

Xander Schneider

Xtra Makelaardij

 

 

 

 

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.