Rijksstraatweg 116 Hellevoetsluis

Grote winkelruimte van 200 m2 te huur!
Rijksstraatweg 116 Hellevoetsluis

Grote winkelruimte met etalage te huur!
Gelegen aan de gezellige en drukbezochte winkelstraat Rijksstraatweg in Hellevoetsluis met een centrale ligging. Het bekende pand aan de Rijksstraatweg 116 van Van Tongeren Bloem- & Woondecorateurs is nu te huur! 

Deze leuke winkelruimte van 200 m2 heeft een grote etalage aan de straatkant, hier ben je dus goed zichtbaar voor het winkelend publiek. Eventueel kan een deel van het pand afgescheiden worden door middel van een glazen pui met openslaande deuren, hierdoor is er ook een mogelijkheid om een ruimte van 30 m2 te huren.

Er is parkeergelegenheid voor de deur en bij de achtergelegen parkeerplaats van Moerman woonpromenade. De bestemming is “Gemengd-2”, wat o.a. dienstverlening en detailhandel toestaat. 

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunningen van overheidswege dient in overleg met de eigenaar en door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden. 

Winkeloppervlakte: 200 m2

Voorzieningen:
Gezamenlijke entree aan de voorzijde.
Winkelruimte met eigen afsluitbare ingang.
Grote etalage aan de voorgevel (2 grote ramen).
Tegelvloer.
Spotverlichting.
Gebruik van pantry en toiletruimte. 

Huurprijs: € 3.000,- exclusief BTW, inclusief servicekosten.
Jaarlijkse indexering van de huurprijs en servicekosten vindt plaats in juli (vanaf 2024).

Beschikbaar:
In overleg.
Huurtermijn is bespreekbaar.

Heb je interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0181-323793 om een bezichtiging in te plannen. Of kijk op www.fundainbusiness.nl/winkel/hellevoetsluis/rijksstraatweg-116 voor de gehele presentatie.

                                       

   

  

  

  

  

  

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.