Taxaties

Voor de aankoop van uw nieuwe woning heeft u voor het afsluiten van een financiering waarschijnlijk een gevalideerd taxatierapport nodig. Maar een taxatierapport kan voor verschillende doeleinden nodig zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan oversluiting van een hypotheek, maar ook bij echtscheiding, nalatenschap of planschade kan een taxatierapport noodzakelijk of wenselijk zijn.

Xtra Makelaardij voert uw taxatie snel en betrouwbaar uit.
Onze taxateurs Xander Schneider en Stephanie van den Oever zijn gediplomeerd en gecertificeerd makelaar/taxateur, geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en het Nederlandse Register van Taxateurs (NRVT). Daarnaast is Xtra Makelaardij ook aangesloten bij de Validatie instituten NWWI en TaxateursUnie waardoor onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Wij verzorgen gevalideerde taxaties in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle en omgeving voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een opgave van de kosten voor een taxatie, neemt u dan contact met ons op.

 

                                            

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.