Aankoopmakelaar

Schakel Xtra Makelaardij in als Aankoopmakelaar

Een woning kopen is voor u geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk proces wordt bijgestaan door een professionele partner.

Als u ons inschakelt voor uw aankoopbegeleiding van uw nieuwe woning dan heeft u zelf alle tijd om uw aandacht te richten op de dingen die voor u belangrijk zijn. Namelijk ‘het gevoel’ dat u moet hebben bij een woning. Waarbij de woning én de omgeving u moeten aanspreken.

Onze taak als aankoopmakelaar is om alle bouwtechnische, juridische en andere zakelijke aspecten die van belang zijn te bekijken. Omdat wij de plaatselijke markt heel goed kennen zijn wij in staat om voor u de beste prijs uit te onderhandelen en hierbij stellen wij altijd uw belangen voorop.

Bij Xtra Makelaardij krijgt u een full-service aankoopbegeleiding voor een zeer scherp tarief.   

Dit houdt in dat wij u begeleiden bij het volledige aankoop proces. En daarmee houdt het voor ons niet op! Ook na de overdracht kun u met al uw vragen en eventuele problemen bij ons terecht. Kortom met ons als aankopend makelaar staat u er als koper van een huis een stuk sterker voor!

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we (op korte termijn) een afspraak kunnen maken. Tijdens dit gesprek nemen we uw persoonlijke woonwensen door en zullen wij onze werkwijze en tarief met u bespreken.

Ook hier geldt dat de eerste kennismaking geheel vrijblijvend is en dat u natuurlijk altijd zelf de keuze maakt of u door ons geholpen wilt worden. Aankoopbegeleiding voeren wij voor u uit op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder feitelijke aankoop bent u ons dus geen kosten verschuldigd.    

Dit geldt natuurlijk als u uw nieuwe woning in Hellevoetsluis gevonden heeft, maar zeker ook als deze in Brielle, Spijkenisse, Rockanje, Oostvoorne of elders op Voorne Putten staat!

Kopen doen we samen!

                                        

 

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.