Beoordeeld met een 9,4 op
Neem contact met ons op! 0181 - 32 37 93

Erfenis

Heb je onlangs een woning geërfd? Allereerst gecondoleerd en sterkte met het verlies.
Er komt nu, naast alle emotie, veel op je af. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van de woning en de juridische afhandeling hiervan. Het erven van een woning is naast een emotionele ook een complexe ervaring, wij begrijpen dat. Ons ervaren team kent de uitdagingen die bij de verkoop van een woning uit een erfenis komen kijken en wij begeleiden je graag bij dit proces.

Bij de verkoop van een geërfde woning komen verschillende zaken kijken, zoals het vaststellen van de juiste verkoopprijs, het vinden van potentiële kopers, de woning leeg (laten) halen en het afhandelen van de juridische documentatie. Wij nemen deze taken graag van je over zodat jij je kunt concentreren op het verwerken van je verlies.

Onze makelaars zullen nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat de verkoop soepel verloopt en dat alle juridische vereisten correct worden afgehandeld. We begrijpen de gevoeligheid van de situatie en handelen altijd discreet, professioneel en met respect voor jouw situatie.

Je kunt ook beslissen om zelf in het huis te gaan wonen, als het geërfde huis een upgrade is ten opzichte van jouw huidige woning of als je toch al van plan was om te verhuizen. Als er meerdere erfgenamen zijn is het belangrijk om een regeling te treffen voor de verdeling van de erfenis. Dit kan complex zijn en kan mogelijk leiden tot conflicten. Om de waarde van de woning te bepalen zal de woning door een onafhankelijk taxateur gewaardeerd moeten worden. Ook dit kunnen wij voor je verzorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn er om jou te helpen bij de verkoop of taxatie van de geërfde woning zodat jij met een gerust hart verder kunt gaan.