Huis verkopen

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Met jarenlange ervaring, actuele marktkennis, moderne verkoopmiddelen en dat stapje Xtra verkopen wij uw huis!     

Naast de gebruikelijke activiteiten om uw huis goed onder de aandacht te brengen zoals een representatieve verkoopbrochure, plaatsing op Funda.nl en onze eigen website, een verkoopbord en professionele fotografie, brengen wij uw huis ook zeer actief onder de aandacht via social media zoals Facebook en Instagram.

Uniek bij Xtra Makelaardij is de virtuele bezichtiging! Wij bieden de mogelijkheid een 3D model van uw huis te maken, zo krijgen kijkers een goed beeld door een virtuele wandeling te maken door het huis. Geen vertekenende 360 graden foto’s maar een eerlijke weergave van de werkelijkheid, welke natuurlijk ook te bekijken is met een VR-bril!

Zorgeloze verkoop van uw woning

De verkoop van uw huis regelen wij zo zorgeloos als mogelijk is voor u. Daarom vinden wij een goede en persoonlijke communicatie tijdens de verkoopperiode belangrijk. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen, indien nodig, de verkoopstrategie bij. Bij de verkoop van uw huis komt meer kijken dan u denkt. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele verkoopproces, tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Bezichtigingen

Wij begrijpen dat een kijker snel wil bezichtigen en zijn hierom ook erg flexibel in het maken van afspraken. Bij ons zult u dan ook nooit horen dat een afspraak pas over 2 weken kan worden gemaakt. Wij hebben altijd de mogelijkheid om op korte termijn te bezichtigen met potentiële kopers, tijdens kantoortijden maar ook in de weekend- en avonduren.

Bent u van plan uw woning te verkopen?

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de te volgen verkoopstrategie. Ook geven wij u een eerlijk advies over een realistische verkoopprijs.
Bent u van plan om uw huis te gaan verkopen en wenst u eerlijk advies en tips over de verkoop van uw huis, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en een scherpe en complete aanbieding.

Maar voordat u op zoek gaat naar een nieuwe woning of een makelaar is het voor u waarschijnlijk ook fijn om te weten binnen welke prijsklasse u een huis kunt kopen. Als u uw maximale hypotheek wilt laten berekenen kunt u dat het beste bij een goede hypotheekadviseur doen. Ook hier kunnen wij u bij adviseren.

 

     

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.