Beoordeeld met een 9,4 op
Neem contact met ons op! 0181 - 32 37 93

Huis verkopen

Je huis verkopen met
XTRA Makelaardij

Wij begrijpen dat de verkoop van jouw woning een belangrijke en persoonlijke beslissing is, iets wat je niet iedere week doet, daarom zijn wij er om je te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit proces.

Kies voor onze deskundigheid en betrokkenheid; verkopen doen we samen!

Samen maken we een plan op maat dat perfect past bij jouw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf ook de voordelen van samenwerken met een persoonlijke en professionele makelaar.

Ontdek ons deskundige team, professionele dienstverlening en persoonlijke aanpak. Laten we samenwerken om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 

Eveline Key Icon

Zo gaan wij te werk

#1
Kennismaking / Adviesgesprek We ontmoeten elkaar en bespreken jouw wensen. Wij luisteren naar je verhaal en stellen vragen om een goed beeld te krijgen van wat je situatie is.
#2
Waardebepaling Wij doen een grondige marktanalyse om de waarde van jouw woning te bepalen. Hierbij kijken we o.a. naar recent verkochte vergelijkbare woningen en de huidige marktomstandigheden.
#3
Presentatie Wij zorgen dat jouw woning op zijn best wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Dit doen we met behulp van professionele fotografie en video, een aantrekkelijke beschrijving en duidelijke plattegronden.
#4
Marketing Wij brengen jouw woning onder de aandacht van zoveel mogelijk geïnteresseerden. Op alle relevante woningplatforms, door het gebruik van sociale media (door onze actieve achterban zeer succesvol) en het benaderen van ons uitgebreide netwerk van zoekers.
#5
Bezichtigingen Wij plannen en begeleiden 1 op 1 bezichtigingen met kijkers. Tijdens de bezichtiging beantwoorden wij ook alle vragen van potentiële kopers. Hier nemen wij ruimschoots de tijd voor!
#6
Onderhandelingen Zodra er een potentiële koper is gevonden voeren wij de onderhandelingen. Wij zullen er alles aan doen om de beste prijs en voorwaarden voor je te realiseren. Wij houden je op de hoogte van elke stap in het proces en geven je advies bij het nemen van beslissingen.
#7
Koopovereenkomst en afhandeling Wij maken de koopovereenkomst en zorgen ervoor dat alle juridische aspecten juist worden afgehandeld. Wij begeleiden je door het hele proces tot aan de uiteindelijke overdracht bij de notaris.
#8
Nazorg Ook nadat de verkoop is afgerond blijven wij bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij staan altijd klaar om te helpen!

Zorgeloze verkoop van jouw woning

De verkoop van jouw huis regelen wij zo zorgeloos als mogelijk is voor je. Daarom vinden wij een goede en persoonlijke communicatie tijdens de verkoopperiode belangrijk. Wij houden je op de hoogte van iedere stap in het verkoopproces, geven je advies bij het nemen van beslissingen en begeleiden en adviseren je tijdens het gehele proces, tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Bij de verkoop van je huis komt meer kijken dan je denkt!

Bezichtigingen

Dat een kijker graag snel wil bezichtigen snappen wij en wij zijn hierom ook erg flexibel in het maken van afspraken. Wij hebben altijd de mogelijkheid om op korte termijn te bezichtigen met potentiële kopers, tijdens kantoortijden maar ook in de weekend- en avonduren.

Ben je van plan jouw woning te verkopen?

Wij adviseren je graag vrijblijvend over de te volgen verkoopstrategie. Ook geven wij een eerlijk advies over de realistische waarde van de woning en de juiste vraagprijs.
Ben je van plan om jouw huis te gaan verkopen en wil je eerlijk advies en tips over de verkoop van je huis, neem dan contact
met ons op. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking en een scherpe en complete aanbieding!

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Hierbij geef ik Xtra Makelaardij toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze contactaanvraag en contact met mij hierover op te nemen. *

Neem direct contact op


Xtra Makelaardij

Rijksstraatweg 29
3222 KA Hellevoetsluis

Openingstijden

  • Ma - vr

    09:00 - 17:30

  • Za

    Op afspraak

  • Zo

    Gesloten