Beoordeeld met een 9,4 op
Neem contact met ons op! 0181 - 32 37 93

Aankoopmakelaar

Schakel XTRA Makelaardij
in als Aankoopmakelaar

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een spannende, persoonlijke en soms ook overweldigende ervaring kan zijn, maar daarom zijn wij hier om je te begeleiden en ondersteunen tijdens het hele aankoopproces!

Of je nu een starter op de woningmarkt bent of al een ervaren koper, onze deskundige aankoopmakelaars kunnen je zeker helpen. Wij kennen de markt als geen ander en hebben uitgebreide kennis van de lokale omgeving. 

 

Eveline Key Icon

Zo gaan wij te werk

#1
Kennismaking / Intakegesprek We ontmoeten elkaar en bespreken jouw/jullie wensen en eisen voor de nieuwe woning. Wij luisteren naar je verhaal en stellen vragen om een goed beeld te krijgen van wat jouw situatie is of wat je zoekt.
#2
De markt verkennen Samen gaan we de markt verkennen om geschikte woningen te vinden die aan je wensen voldoen. Wij zetten een zoekopdracht voor je uit en houden de huidige marktomstandigheden en prijsniveaus in de gaten.
#3
Bezichtigingen Als je een leuke woning hebt gevonden gaan we (waar mogelijk) met je mee naar de bezichtiging voor een stukje begeleiding en professioneel advies.
#4
Nabespreken We bespreken de bezichtiging samen door bij ons op kantoor. Jij beleeft een bezichtiging anders dan de makelaar en hij/zij wijst je op dingen die je zelf misschien niet opgevallen zijn.
#5
Onderhandelingen Wij voeren voor jou de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Wij zullen er alles aan doen om de beste prijs en voorwaarden voor je te realiseren. Wij houden je op de hoogte van elke stap in het proces en geven je advies bij het nemen van beslissingen.
#6
Koopovereenkomst en afhandeling Wij controleren de koopovereenkomst en zorgen ervoor dat alle juridische aspecten juist worden afgehandeld. Wij begeleiden je door het hele proces tot aan de uiteindelijke overdracht bij de notaris.
#7
Nazorg Ook nadat de koop is afgerond blijven wij bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij staan altijd klaar om te helpen!

Onze dienstverlening gaat verder dan jou alleen helpen bij het vinden van een geschikte woning. Wij begeleiden je tijdens de bezichtigingen waarbij wij onder andere letten op de bouwkundige staat, voorzieningen in de buurt en toekomstige ontwikkelingen in de omgeving. Natuurlijk onderhandelen wij namens jou om de beste deal te sluiten en zorgen wij voor een juiste afwikkeling van alle juridische en financiële zaken. Zo kun jij je richten op de dingen die voor jou als koper belangrijk zijn, namelijk; de bezichtiging en het juiste gevoel dat je moet hebben bij de woning.

Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om jouw verhaal te horen, waarbij wij luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften. Als wij voor je aan de slag gaan is ons streven om de perfecte woning voor je aan te kopen die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Ook hier geldt dat de eerste kennismaking geheel vrijblijvend is. Wij bieden een full-service aankoopbegeleiding voor een zeer scherp tarief op basis van ‘no cure, no pay’. Zonder feitelijke aankoop ben je ons dus geen kosten verschuldigd.    

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw woondromen. Samen zetten we de eerste stap naar jouw nieuwe thuis!

Hier kun je alvast een gratis zoekopdracht plaatsen voor jouw nieuwe woning.

Maak een vrijblijvende afspraak

Hierbij geef ik Xtra Makelaardij toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze contactaanvraag en contact met mij hierover op te nemen. *

Neem direct contact op


Xtra Makelaardij

Rijksstraatweg 29
3222 KA Hellevoetsluis

Openingstijden

  • Ma - vr

    09:00 - 17:30

  • Za

    Op afspraak

  • Zo

    Gesloten