Bedrijfsaanbod

Nieuwbouw bedrijfsunit te huur!
Voltaweg 18-02 Hellevoetsluis

Op het nieuwe bedrijvenpark Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis komt in september 2022 deze nieuwe bedrijfsunit beschikbaar.

Het nog te bouwen pand is voorzien van betonnen verdiepingsvloer, hoge transportdeur, goede isolatie, glasvezel en een eigen parkeerplaats voor de deur.

Bent u op zoek naar een nieuw kantoor, werkruimte, atelier of misschien wel een showroom? Neem dan contact op met ons kantoor!

Indeling bedrijfsunit: 
Begane grond: 
- 57 m2 bedrijfsruimte
- 1.000 kg per m2 nuttige belasting van de vloer
1e verdieping:
- 53 m2 kantoorruimte
- 350 kg per m2 maximaal toegestane belasting

Multifunctionele bedrijfsunit, flexibel in te delen als kantoor, opslag, werkplaats, showroom, magazijn, atelier. U kunt het zo gek niet bedenken.

Huurprijs:
€ 1.300,- per maand incl. servicekosten, excl. BTW en excl. GWL (jaarlijkse indexering vanaf 2024).

Contracten met energie- en waterleveranciers door huurder zelf af te sluiten.

Het plaatsen van airconditioning op de verdieping door verhuurder is mogelijk tegen een meerprijs van € 75,- excl. BTW per maand.

Beschikbaar:
Zo spoedig mogelijk na de geplande oplevering van de nieuwbouw.

Bij voorkeur wordt er een huurovereenkomst voor een periode van 5 + 5 jaar afgesloten. Overige periodes zijn in overleg mogelijk.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0181-323793 om een bezichtiging in te plannen. Of kijk op www.fundainbusiness.nl/voltaweg-18-02/ voor de gehele presentatie.

       

Vraag nu vrijblijvend een gratis waardebepaling aan!

Voer het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.